“21 DIES BUSCANT LA FELICITAT” EL LLIBRE DE JOAN CARLES FOLIA A TOTES LES LLIBRERIES

“21 DIES BUSCANT LA FELICITAT” EL LLIBRE DE JOAN CARLES FOLIA A TOTES LES LLIBRERIES

Joan Carles Folia reflexiona sobre el creixement personal i dóna orientacions per recuperar la confiança i la seguretat necessàries per exercir el dret a viure amb felicitat. Segons Folia, la felicitat és una mera relació de proporcionalitat entre les nostres expectatives i la seva consecució, que depèn, en gran mesura, de nosaltres mateixos.
Folia basteix el seu relat a partir de reflexions i exercicis pràctics, que s’articulen al voltant de 21 capítols, un per cada dia. 21 dies que no permeten assolir la felicitat, conclou l’autor, però permetre aprendre a mantenir una actitud oberta i positiva davant la vida per no deixar mai de buscar la pau i el benestar per a nosaltres i per a les persones del nostre entorn.