XERRADA A CLAUSTRE DE MESTRES DE L’ESCOLA GASPAR DE QUERALT – AMER 6 DE SETEMBRE

XERRADA A CLAUSTRE DE MESTRES DE L’ESCOLA GASPAR DE QUERALT – AMER 6 DE SETEMBRE

L’escola sempre ha estat una peça clau en la formació i el creixement de les persones. El Segle XXI ens obliga a fer una reflexió i donar un nou enfoc, sense oblidar els mèrits de sempre, a la manera com els professionals de l’educació abordem les noves demandes habilitats i competències necessàries per a la socialització i competitivitat dels nostres alumnes.
L’escola no deixa de ser un agent més del procés maduratiu d’un jove, extraordinàriament important, i això ens obliga a poder caminar a prop de les expectatives cognitives, socials i sobretot emocionals de la gent. Tinguem una reflexió oberta, clara, valenta i viscuda de quin ha de ser el nostre paper. Us espero a tots i a totes.